Kieran Goss & Annie Kinsella

reserveringsbutton
Datum:  Vrijdag 25 januari 2019
Deuren open: 19.30 uur
Aanvang concert: 20.30 uur
Prijs kaartje: € 17.50

Bezetting:

Kieran Goss : zang, gitaar.
Annie Kinsella : zang.

KieranGoss_AnnieKinsella_Promo4[3112]

KIERAN GOSS AND ANNIE KINSELLA – ‘OH, THE STARLINGS’ – ALBUM RELEASE TOUR

De doorgewinterde songwriter Kieran Goss en zangeres Annie Kinsella brengen hun eerste officiële duoalbum “Oh The Starlings” uit en presenteren het tijdens een uitgebreide Europese tour.

Kieran Goss is een van Ierland’s meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange.  Samen met zangeres/artieste Annie Kinsella die hem op zijn meest recente tours vaak vergezelde op het podium hebben ze hun publiek betoverd met hun live optredens en ontvingen ze zeer lovende kritieken.

Time Out magazine schreef:

‘Individually they are both talented singers but when they sing together, the audience are  enchanted…. The harmonies, the chemistry…. Simply mesmerising’

Deze live shows inspireerde hen tot dit nieuwe duo album  ‘Oh, the Starlings’. De release van dit album valt samen met de tour in Nederland in January 2019. Kieran Goss and Annie Kinsella zullen dan o.a terugkeren naar Nederland als onderdeel van een uitgebreide Europese  tour.

Met liedjes, verhalen  en wonderschone harmonieën transporteren ze  de luisteraar naar een andere wereld, dit is muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. Een show die je raakt in zijn oprechte schoonheid, een show om niet te missen.